USCH!!!!!!!
Önska att tiden bara stannade och så man fick tid till att andas.... bara få andas ordentligt utan att andan sitter i halsen hela tiden.
Fy så tråkigt livet känns just nu bara jobb och jobb och jobb
väntar på lotto vinsten som ska befria mig från vardagens tristess.....
längtar hit....
kram på er där ute
ljuset i tunneln
Alla hjärtans dag
Denna svängiga låt kan man vrida på ljudet högt!!!!!
Basic Element - Touch You Right Now
Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
trött
usch vad trött jag är ... denna vecka måste vara den längsta jag varit med om det är bara onsdag känns som det skulle vara fredag åtminstånet.Dom 2 senaste veckorna har inte varit roliga har haft häcken full på jobbet, vi har fått jätte många nya brukare och är under bemannade , vi har inga vikarier som vill jobba så jag har jobbat konstant känns det som , det finns ingen dag som jag har gått hem i tid det har hela tiden varit någonting som måste fixas och måste göras usch usch. Imorron ska jag på information om det nya planeringsverktyget som ska införas på mitt jobb.
Det som åxå är trökigt denna vecka är att stefan jobbar kväll, det är sååååå tråkigt .
Hugo har börjat hosta så vi får se när det blir vab, peppar peppar så har vi klarat oss bra från förskylningar och inflensor.
tack och hej leverpastej
Light-bullar
Bullar
50 g jäst
2,5 dl minimjölk
100 g kesella 10%
1 dl rårörsocker
1 dl ljus sirap
0,7 liter vetemjöl
0,5 dl linfrö
1 tsk kardemumma
1 tsk salt
Fyllning
150 g kesella 10%
rårörsocker
kanel eller vaniljsocker
uppvispat ägg till pensling
Sätt ugnen på 250 grader. Smula i jästen i en bunke. Värm mjölken fingervarm och blanda i kesella. Häll vätskan över jästen och rör tills den löst sig. Tillsätt socker, kardemumma, salt och linfrö, sedan mjöl lite i taget. Arbeta degen tills den känns smidig och släpper kanterna. Jäs degen under bakduk i ca 30 minuter. Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till en avlång kaka. Bre på kesellan och pudra över rårörsocker och kanel eller vaniljsocker. Rulla ihop kakan och dela den i ca 20 st delar. Lägg dem i bullformar och låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter.
Pensla med uppvispat ägg och strö över rårörsocker.
Grädda i mitten av ugnen 5-6 minuter.