mums

Jag har ej gjort denna men det låter smarrigt hittade receptet på   www.tastline.com

Dumlemousse  4port 

ca  15  minuter


Tillagning

200 gr Dumlekolor
3 dl grädde

Hacka Dumlen i mindre bitar. Lägg ner i kastrull med grädden och smält försiktigt allt till en kräm. Får ej koka! Ställ den kallt i kylen i ett dygn. När den ska användas vispa upp den med elvisp.
Fyll tårtor eller ät den som den är :o)

Detta recept kan användas med annan choklad också! Prova tex med Japp, Mars, Lakrits Dumle mm mm!


Kommentarer
Postat av: mama

SÅNNA godsaker ???? får man bara äta på LÖRDAGAR KRAM

2008-09-04 @ 19:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0