MUMS!!!!

Jag har fått recept på världens godaste efterättspaj som jag serverade min familj på lördag kvällen nu ska även ni få ta del av denna goding  varsegod


Banan paj med choklad

125  g     Smör
     2 dl     Mjöl
     2 dl     Socker


3-4  st Bananer
            Smör
             Farinsocker


100-175   g      Choklad  (HACKAD)
         1½   dl      Havregryn


Börja med att göra en deg av smör -mjöl-socker

Dela degen i 2 lägg undan 1 del

Ta ena deghalvan och pressa ut i en pajform.  Förgrädda i 200 grader i 10 min

Under tiden smält smör i stekpannan och skär ner bananerna i stekpannan  pudra  över farinsocker.

Häll i dom stekta bananerna i det förgräddade pajskalet.

Ta 2:a  delen av degen och mojsa i havregryn-choklad, så att det blir som en smuldeg

Häll smulet över bananerna   och in i ugnen  200 grader   10-15 minuter


Servera denna härliga varma ljuva paj med lagomt smält vanilj glass





RSS 2.0