MUMS!!!!
Jag har fått recept på världens godaste efterättspaj som jag serverade min familj på lördag kvällen nu ska även ni få ta del av denna goding varsegod
Banan paj med choklad
125 g Smör
2 dl Mjöl
2 dl Socker
3-4 st Bananer
Smör
Farinsocker
100-175 g Choklad (HACKAD)
1½ dl Havregryn
Börja med att göra en deg av smör -mjöl-socker
Dela degen i 2 lägg undan 1 del
Ta ena deghalvan och pressa ut i en pajform. Förgrädda i 200 grader i 10 min
Under tiden smält smör i stekpannan och skär ner bananerna i stekpannan pudra över farinsocker.
Häll i dom stekta bananerna i det förgräddade pajskalet.
Ta 2:a delen av degen och mojsa i havregryn-choklad, så att det blir som en smuldeg
Häll smulet över bananerna och in i ugnen 200 grader 10-15 minuter
Servera denna härliga varma ljuva paj med lagomt smält vanilj glass
Banan paj med choklad
125 g Smör
2 dl Mjöl
2 dl Socker
3-4 st Bananer
Smör
Farinsocker
100-175 g Choklad (HACKAD)
1½ dl Havregryn
Börja med att göra en deg av smör -mjöl-socker
Dela degen i 2 lägg undan 1 del
Ta ena deghalvan och pressa ut i en pajform. Förgrädda i 200 grader i 10 min
Under tiden smält smör i stekpannan och skär ner bananerna i stekpannan pudra över farinsocker.
Häll i dom stekta bananerna i det förgräddade pajskalet.
Ta 2:a delen av degen och mojsa i havregryn-choklad, så att det blir som en smuldeg
Häll smulet över bananerna och in i ugnen 200 grader 10-15 minuter
Servera denna härliga varma ljuva paj med lagomt smält vanilj glass